Fira “Aproxima’t”

La Fira Aproxima’t arriba per primer cop a Tarragona. El grup de consum La Bajoca i el Casal, conjuntament amb un grup de mestres cervesers – KESSE Cervesa Artesana (Tarragona), Ona cervesa artesana (Vilaseca) i Clandestines (Montferri)— han decidit unir esforços aquest mes de juny per promoure un nou esdeveniment de referència a la ciutat i al Camp de Tarragona.

Aproxima’t, la I Fira de Productores de Proximitat de Tarragona, tindrà lloc el proper DISSABTE 15 DE JUNY A LA PLAÇA DEL REI DE TARRAGONA i ja compta amb la participació confirmada d’artesans de tot tipus. De moment han confirmat la seva assistència productores de formatges i iogurts (La Segalla, Albiol – SelvaDelCamp, el Boc de Montral, Alt Camp, i D’Aquí Formatges ArtesansBaixLlobregat); de xocolata, cremes i dolços (MenjamiquesBràfim); de sabons, xampús i cosmètica ecològica (Bombolletes. Sabons Artesans 100% NaturalsValls); de mel de primera qualitat (La Casa de la Mel, Mel el RemeiAlcover); d’una gran varietat de fruites i verdures ecològiques (La Magalla,  Bràfim); i de llegums (CAL CAMAT AgroecologiaElVendrell).

La Fira comptarà amb paradetes de promoció i venda durant tot el dia, entre les 11:00 i les 20:00 hores, però l’objectiu és arribar a tots els públics i que Aproxima’t es converteixi, també, en un espai d’oci i gaudi pels assistents. Per això, la fira ha anunciat que durant tota la jornada restaran obertes les aixetes dels barrils de cervesa artesana. A més, les cerveses es podran maridar amb una oferta inèdita de croquetes de temporada, a càrrec del servei de cuina del ✊ Casal, que també servirà un dinar a l’aire lliure amb productes ecològics i que durant tot el dia restarà a la plaça, com a punt d’informació i servei del públic que s’apropi a la fira.

Finalment, la jornada estarà amenitzada amb la música de dos clàssics de la ciutat: Ganjanights i Club Vinil Tarragona, que actuaran durant el mat-i-migdia i la tarda-vespre respectivament.