Fes-te sòcia del casal

Des del Casal Popular Sageta de Foc us llancem una proposta que esperem que feu vostra!

Ja sabeu que creiem en el desenvolupament personal i col·lectiu alternatiu que suposa un veritable trencament amb un sistema que ens controla i que dirigeix el nostre temps. Per tot això, volem que participeu directament d’aquest projecte de transformació del nostre entorn; que ens ajudeu a construir un espai lliure comú.

És important que vingueu i amb un refresc i un entrepà, col·laboreu amb els vostres diners a l’autogestió del local, però ara us demanem que assumiu un paper més directe.

El Casal Popular Sageta de Foc neix amb el propòsit de ser una eina política per a totes, on a través de xerrades, assemblees, trobades ,tallers i oci alternatiu construir un altra forma de viure.

Ens agradaria que formeu part del projecte de crear un espai lliure i alternatiu al barri i a la ciutat i que vingueu a les assemblees periòdiques del Casal, on poder intercanviar les vostres opinions, suggeriments i valoracions.

Us convidem a fer vostre aquest projecte i per a això necessitem també de la vostra aportació econòmica. A través d’aquesta ajuda, que va des del 6€, fins a allò que pugueu aportar, esdeveniu amigues del Sageta de Foc. Així, no sols donareu ales a un projecte comú, assistireu a actes o sopars de socis, sinó que a més rebreu informació detallada de totes les activitats habituals del local i amb els vostres suggeriments podreu ajudar a fer un Sageta de Foc molt millor.

Descarregar butlleta de sòcia

*[Política de privacitat: Les vostres dades personals no seran utilitzades amb cap altra finalitat que no sigui la derivada de l’incorporació de les mateixes al Registre de Socis i Sòcies de l’Associació Espais de Debat i Acció, la domiciliació bancària de les quotes, així com la comunicació ordinària de l’Associació amb els i les seves sòcies per a fer-los partícips de les convocatòries d’assemblees i d’altres activitats. Així mateix, el tractament de totes les dades compleix les disposicions establertes per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (Butlletí Oficial de l’Estat número 298, de 14 de desembre de 1999); el Decret 29/1995, de 10 de gener (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 2013, de 17 de febrer de 1995), modificat per l’Ordre SSS/250/2002, d’1 de juliol (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 3678, de 16 de juliol de 2002).]