Aquesta setmana actes al voltant del 17 de maig, dia internacional contra la LGTBIfòbia, i sobre l’actualitat veneçolana!

Aquí teniu totes les activitats d’aquesta setmana! Estigueu atentes, algunes es duran a terme al Casal i altres en ubicacions que us detallem a continuació!

Concentració contra la LGBTIFòbia

Dimecres 17 de maig a les 19.00h. Concentració contra la LGTBIFòbia. Estàtua dels Despullats.
Sortim totes al carrer i concentrem-nos el proper dimecres contra la la LGTBIFòbia! Organitza l’acte Gènere Lliure, Plataforma de gèneres i sexualitats diverses i intersexuals (GSDI) del Camp de Tarragona.

 

Pride_Cinefòrum

Divendres 19 de maig a les 18.30h. Cinefòrum amb la pel·lícula Pride. Casal Popular Sageta de Foc.
Arran Tarragona segueix alliberant personatges tarragonins als seus cartells, i en aquesta ocasió els gengants Moros i Negritos ens convoquen al cinefòrum de la pel·lícula Pride. Aquest acte està inclòs dins la campanya entorn del 17 de maig, dia internacional contra la LGTBIfòbia.

 

Acte Veneçuela Endavant

Dissabte 20 de maig a les 19.00h. Què està passant a Veneçuela? . Sala d’actes de la Cooperativa Obrera Tarraconense.
Aquest dissabte Endavant (OSAN) Tarragona ens convoca a les set de la tarda a la Cooperativa Obrera Tarraconense a un acte per parlar sobre la situació de Veneçuela. Intervindrà en l’acte el cònsol de la República Bolivariana de Veneçuela, Antonio Luis Martínez, i membres d’Ítaca, organització internacionalista dels Països Catalans.

Anuncis