1er de maig, dinar i manifestació!

Aquest primer de maig juntes perdrem la por!

Dinar 1M

Començaran les activitats amb un dinar organitzat per Endavant (OSAN):  al migdia tindrem al Casal un vermut combatiu a la una que donarà pas al dinar a les dues. El menú constarà d’amanida i espinacs amb cigrons en el cas vegetarià o porc estofat amb salsa de tomàquet en el cas carnívor. El preu serà de sis euros per sòcies i vuit euros per no sòcies. Després,hi haurà un cançoner revolucionari! Les inscripcions enviant un correu al Casal!

1M_PETIT_PER_WEB_opt

I a la tarda, com cada any, manifestació anticapitalista!

Els col•lectius Co.Bas, IAC, CGT, Coordinadora Obrera Sindical, Amigos del Che, Grup de Sanitat, Assemblea d’Educació i Psicologia de la URV, Partit Comunista dels Pobles de Catalunya, PAH, SEPC, Cau de Llunes, Arran, Endavant OSAN i CUP convoquen, un any més, a la manifestació anticapitalista del 1r de maig, que sortirà a les 18:30 des de la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona.

Enguany, la manifestació vol emfatitzar la necessitat que les classes populars s’organitzin i participin en les lluites contra el sistema capitalista, ja sigui al lloc de treball o bé als centres d’estudis, als barris, en assemblees feministes, en assemblees d’aturats i aturades, etc.

Us esperem a totes! Organitzem-nos al treball i al carrer contra el capitalisme global!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s