Actes de la setmana al Casal: Sant Jordi i xerrada!

Aquesta setmana al Casal tenim dos actes destacats!

El dijous 23 d’abril, com cada Sant Jordi, sortim al carrer!  Trobareu la parada del Casal a la Rambla, al final de la segona coca i en aquesta ocasió, començarem a les quatre de la tarda amb un intercanvi de llibres, que continuarà fins les vuit! A més a més, a les sis de la tarda durem a terme un recital poètic! Recites? Vols acompanyar-nos? Vine amb el teu llibre i la poesia que més t’agradi!

sant jordi casal-01

I el divendres 24 d’abril a dos quarts de set de la tarda, es durà a terme al Casal la xerrada organitzada per Endavant (OSAN) Defensar la classe treballadora, garantia de futur, a càrrec de Vidal Aragonès, advocat laboralista i professor de dret.

Donat que estem en un moment de molta debilitat i dispersió, tant política com teòrica, que no hi ha ni rumb clar ni programa mínim per la construcció del socialisme ni als països catalans ni a nivell internacional, i que la burgesia accelera l’extermini de la humanitat, tenint en compte que hi ha una hipertròfia generalitzada a nivell internacional de les vessants institucionals, considerem necessari fer contribucions al debat i aprofundiment sobre quin és i ha de ser el subjecte col·lectiu que ha de construir la nova societat.
classe-treballadora-garantia-futurP

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s