Tornen les activitats al Casal!

Aquest mes de novembre tornen les activitats al Casal! Començarem el proper 6 de novembre, amb el curs d’inciació al japonès, que es durà a terme des de dos quarts de sis fins les set de la tarda cada dijous. El preu d’aquest any serà de 20 euros al mes per sòcies i de 25 euros per qui no ho sigueu.  Us podeu inscriure enviant un mail a activitats.sagetadefoc@gmail.com o emplenant el formulari que trobareu al bloc!

Esperem les vostres inscripcions!!

casaljapo2014

2 thoughts on “Tornen les activitats al Casal!

  1. Es fa difícil entendre que un casal popular que “està al servei del poble” no respecti els seus veïns més propers i ens obligui a sentir, a tot volum, la seva música durant hores.
    Potser estaria bé que revisin com afecta el soroll a la salut. I com vulnera el dret al descans.

    Salut!

    • Bon dia,

      Hem rebut el seu missatge i volem agrair-li sincerament la seva queixa. Com ja deu saber, som un projecte de casal autogestionat i per aquest motiu fem moltes activitats, algunes d’elles que generen soroll i, per tant, possibles molèsties cap als veïns i veïnes. Ho sabem i intentem millorar-ho, baixant el volum de la música, demanant a la gent que hi assisteix que no cridi ni molesti… En qualsevol cas, tot i la nostra voluntat, encara no hem aconseguit trobar una solució de convivència entre aquests dos factors (fer activitats i respectar el descans dels veïns i veïnes). És per això que ens agradaria parlar-ne amb els veïns i veïnes que tenen aquestes queixes, que ens coneguin i que d’alguna manera hi trobem una solució entre totes les parts. Moltes gràcies per l’atenció i esperem la seva resposta, per poder trobar-nos un dia i parlar-ne.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s