El vermut de dissabte canvia de lloc!

Aquest matí l’ajuntament ha avisat que denegaven el permís per fer el vermut a la Plaça del Sedassos! Així que…canviem d’ubicació!! El vermut es durà a terme al CARRER DEL’ENRAJOLAT, darrere del Casal! Feu-ho córrer!!

Barraques _nou

2 thoughts on “El vermut de dissabte canvia de lloc!

  1. No entiendo como ustedes, que luchan por tantas buenas causas, faltan al respeto a los vecinos de la Part Alta con la música a todo volumen. Saben el perjuicio que tiene para la salud física y mental, verdad? Es necesario hacer un vermut acompañado de esa cantidad de decibelios? Con tantas fiestas que hacen con tanto ruido sólo se encontrarán con el rechazo vecinal.

    • Bon dia Antonio. Aquest vermut que comentes és el vermut de presentació dels grups de Barraques. Sentim haver molestat els veïns, per això a cada acte que fem intentem parlar-hi i mirar de quina manera podem realitzar les nostres activitats compatibilitzant el descans dels veïns. En aquesta ocasió no ha estat possible, entre d’altres coses perquè s’ha hagut de canviar d’emplaçament d’un dia per l’altre. La nostra voluntat és precisament la de col·laborar el màxim amb el veïnat perquè se senti com a propi el Casal, hi participi i vingui quan vulgui. Per això, et demanem si en vols (o voleu, en cas que coneguis altres veïns que tinguin la mateixa queixa) parlar-ne detingudament un dia amb calma i trobem la manera de resoldre-ho (enviant un correu a casalsagetadefoc@gmail.com). Un cop més, perdona les molèsties ocasionades. Com bé dius, si lluitem per tantes bones causes, una d’elles hauria de ser el respecte mutu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s