Feina abans de la inauguració

gotsT’aixeques aviadet, intentes esmorzar alguna cosa. Internet, diari Ara. La instantaneïtat de la premsa del règim em diu que han detingut 6 companys de Can Vies per una baralla amb algun grup d’Ultradreta el 12 d’Octubre. Evidentment, aprofiten per escorcollar aquest centre social ocupat i marejar la perdiu i la porra per allí. La Directa de moment encara no en diu res.

9:30, al nou casal per fer la instal·lació de barril de cervesa. 9:45, i no arriben. Comences a endreçar coses, treus tastos. 10:00, trucada i et prometen arribar en 10 minuts. Al carrer gent encuriosida mira a través del vidre, va amunt i avall, compra el pa.

Arriba el servei tècnic i comenceu la instal·lació. Treure l’anterior, cables amunt i avall, barrils i gots. Arriba el Santi i el Pep traginant coses. S’acaba la instal·lació, ja tenim birra! Anem al Casal vell a treure l’antiga, xerrar amb el “currante”, explicar-li perquè marxeu, explicar-li que abans uns quants estàveu a l’Espina, convida’l a prendre una birra quan vulgui.

T’apuntes a una visita al Grosmercat, compares preus de Licors, begudes i demés. La dependenta no sembla gaire contenta, més aviat sembla tenir ganes d’engegar-ho tot a cagar. Se n’aneu a Leroy Merlin, un altre magatzem i Merca Xina. Trobes gots de vi barats. Trobes de tot barat. Ho intentes fer cabre al cotxe i de tornada al Casal.

Parles de les peles que us gasteu, que el proveïdor del pa no contesta, de la bogeria que estan sent i seran aquests dies, d’algun traïdor que s’ha quedat pel camí. Descarregar-ho tot, mirar el rellotge i decidir dinar al casal perquè has de ser-hi al cap d’una hora i mitja. Entrepà, primera birra al casal i mini-descans. Cafè i tornem-hi.

Col·locar gots, llençar gots i preparar la primera comanda. Arriba gent i arriba més gent. Visita de proveïdors, fer números, fer comanda, arriba més gent. Comencen reunions. Dones lliures i valentes contra la reforma de l’avortament, decoració intentant “mudar” el casal per dins, la CUP cada cop més gent, l’assemblea del casal intentant posar odre entre el kaos, la il·lusió i el poc temps que queda per la inauguració. A les 21:15, acabes la reunió, i per fi plegues. Algú encara té reunió per un ratet més. Anant cap a casa, et trobes amics i amigues fent una birra i passant fred. T’apuntes perquè et ve de gust parlar amb algú sense tenir res concret a dir.

Un et recorda que has d’enviar un mail, una col·lega et diu que marxa a França a treballar, planeges el cap de setmana i té bona pinta. Celebrareu que una altre amiga se’n va a Nicaragua i que dues altres es fan més velles i que fa més anys que us aguanteu mútuament.

A les 22:00 arribes a casa. Intentes sopar. Cap peli a la tele, massa mal de cap per agafar un llibre. Vomites un article perquè vols, perquè tens ganes d’explicar el que et fa aixecar-te cada dia. Recordes que hauries de trobar temps per fer el treball de fi de Grau, et promets que demà.

Feliu ventura, set correus nous, la Directa t’informa del detinguts i se t’han fet les 00:00.

Bona nit família!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s