Segones jornades sobre anarquisme i alliberament nacional

anarquismealliberamentnacionalIIEl proper 8 de febrer s’iniciaran les segones jornades sobre anarquisme i alliberament nacional a Tarragona. Al llarg dels mesos de febrer i març d’aquest any 2011 que ara comença es realitzaran projeccions de pel·lícules i documentals, conferències i taules rodones, i més. Tots els actes tindran lloc a diferents espais de Tarragona, i estan organitzats pel col·lectiu creat fa dos anys ‘Capdetrons‘, que té com a objectiu promoure aquestes jornades. Al col·lectiu Capdetrons hi conviuen gent diversa, que treballa a les Assemblees de Joves, a l’Ateneu Llibertari Alomà, al sindicat CGT, entre d’altres.

A continuació us reproduïm el programa de les jornades amb una breu explicació de cadascun dels actes programats:

8 de febrer. 20h. Casal Sageta de Foc. Xerrada sobre “Joan Fuster”, a càrrec de Toni Rico, historiador i professor de Secundària especialista en Fuster.

12 de febrer. 19.30h. Centre Cívic de la Part Alta. Projecció del documental “Ser Joan Fuster” dirigit el 2007 per Llorenç Soler, a càrrec de la documentalista valenciana Estefania Savall. El mateix dia s’obrirà l’exposició sobre Joan Fuster i la seva obra, que romandrà oberta durant dues setmanes en horari del Centre Cívic.

16 de febrer. 19.30h. Ateneu Llibertari Alomà. “Municipalisme llibertari”. Al voltant de les propostes municipalistes de l’anarquista Murray Bookchin recollides en llibre per Virus Editorial, amb la presència de Jordi Bonet i Anna Gabriel, i altres.

23 de febrer. 12h. Ateneu Llibertari Alomà i plaça dels Natzarens. Trobada de col·lectius, persones i coses al voltant de l’anarquisme i l’alliberament nacional. Mercadet de publicacions, fanzines i altres… (al març més…)

16 de març. 20h. Ateneu Llibertari Alomà. Debat sobre la situació social i política catalana, amb la participació de membres de diversos moviments socials, col·lectius llibertaris i membres de l’Esquerra Independentista.

One thought on “Segones jornades sobre anarquisme i alliberament nacional

  1. Amigos. Donde se encuentra ubicado el ateneu Alom????….Quisiera asistir a las jornadas programadas. Gracias. Diego. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Date: Sat, 2 Feb 2013 14:21:36 +0000 To: garcia_mera_diego@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s