El Casal Popular Sageta de Foc se suma a la campanya per l’Objecció Fiscal a la despesa militar

Aquest dimecres a les set del vespre el Casal Popular Sageta de Foc acollia una xerrada sobre l’Objecció fiscal a la despesa militar. Va ser en col·laboració amb el col·lectiu que a Tarragona pren la responsabilitat de fer conèixer, entre d’altres coses, fins a on arriba la despesa militar a l’Estat espanyol: la Coordinadora Tarragona Patrimoni per la Pau.

Van ser més d’una desena de persones les assistents a l’acte en què alguns dubtes van ser resolts, sobre com tirar endavant aquesta iniciativa des de la pròpia declaració de la renda. Marcant la casella 752, tal com proposa la Coordinadora, i indicant el motiu de la deducció i el destinatari, Hisenda deixa de rebre la part proporcional dels PGE que s’enduu per dedicar-la a armament, o bé una quantitat simbòlica.

Així, doncs, el Casal Popular Sageta de Foc se suma a la campanya per al desarmament dels nostres impostos i anima a tothom qui vulgui a dipositar aquests diners al compte corrent del Casal, que seran aprofitats per sostenir el projecte d’espai autogestionat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s