El Casal Popular Sageta de Foc rebutja l’atac al seu local

Dissabte, el Casal Popular Sageta de Foc, situat al carrer Trinquet Vell número 15, a la Part Alta, va obrir amb una pintada a la seva porta exterior. Algú va abocar un pot de pintura de color verd a tota la superfície de la porta, simbolitzant un atac a allò que representa el Casal. Des dels col·lectius que en formen part no l’entenen i animen a qui ho hagi fet a debatre obertament les discrepàncies que pugui tindre amb les activitats i la manera de pensar -d’esquerres i independentista- dels col·lectius que acull.

L’Assemblea de Joves La Guspira, Endavant (OSAN), Cau de Llunes-AFRT i la CUP són els col·lectius que impulsen el Casal. A banda, dóna espai a d’altres organitzacions i persones que hi realitzen activitats de tot tipus. La porta principal sol exposar diversos cartells de les organitzacions i d’actes a Tarragona i arreu dels Països Catalans. En concret, els cartells tacats fan referència a la lluita contra les retallades en serveis públics, etc.

Convidem, doncs, a la o les persones que hagin participat en aquest acció a què assisteixin a les assemblees tant dels col·lectius com del mateix Casal i debatin sobre allò amb què no estan d’acord. A diferència dels partits i de les institucions, el Casal, com a membre dels moviments socials de Tarragona, tenim un funcionament plenament democràtic i assembleari i, per tant, està obert a totes les opinions. Tanmateix, condemnem tots els atacs ja que són una mostra de feixisme, pel sol fet de no respectar la discrepància ideològica.

One thought on “El Casal Popular Sageta de Foc rebutja l’atac al seu local

  1. NO PASARÁN!!!!…..Ante la cobardia del anónimato, se esconden los señores intolerantes, retrogados y facistas!!!!….Son tipejos de escasisimo perfil acádemico y amplio espectro violento. Solo son brutalidad y humillación, han sido rechazados x sus padres, faltos de amor x la vida!!!……No saben de alegría, placer, abrazos, besos, ternura, sexo, música, arte ó cultura…..Su cultura es esa, hijos de los Franco, Aznar, Rajoy, Aguirre y demás yerbas perversas….Desnudarlos es su derrota!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s