Finalitzen les remodelacions al Casal

Entre el març i l’abril s’han anat fent una sèrie de remodelacions al Casal, principalment a la sala d’actes, a fi i efecte de millorar aquest espai.

Les primeres obres es van fer per solucionar un problema en les canonades de la comunitat de veïns. Posteriorment, vam començar a treballar a la sala d’actes, per tal d’evitar les humitats en una de les parets. Aquestes obres han consistit en picar tot aquest sector de la paret, instal·lar-hi una paret de pladur amb dos centímetres d’espai d’aire i finalment, pintar de nou la paret. Tot seguit s’ha muntat un moble de 2,5m de llarg col·locat davant d’aquesta paret.

D’aquesta manera hem millorat les condicions del propi Casal i també, hem guanyat més espai disponible per emmagatzemar material i així poder encabir les necessitats dels nous col·lectius i dels ja existents, que col·laboren amb el projecte del Casal.

Tenim la idea ben ferma de millorar el Casal en tots els sentits dia a dia i de manera constant, però a curt termini ja no es preveuen més obres, i la sala d’actes torna a estar a disposició de tothom.

Propers actes

Diumenge 13 de maig, taller de teatre social al Casal de 12 a 14h, organitzat dins els actes per la Festa del Comerç Just i la Banca Cívica.

One thought on “Finalitzen les remodelacions al Casal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s