Per fer front a les retallades cal combatre el capitalisme!

Dissabte 15 octubre 18h a la plaça Imperial de Tarragona

És imprescindible organitzar-nos per lluitar. No serveix de res manifestar-nos, com promouen CCOO i UGT, per eixugar-nos les llàgrimes i repetir-nos lo malament que estem però sense intervenir en la realitat i, al cap i a la fi, contribuir a la tan nociva desmobilització popular. És evident que les moltes subvencions que reben CCOO i UGT han servit per sostenir el que anomenen “la pau social” de la que els banquers en surten guanyant i nosaltres perdent.

L’invasor Estat Espanyol regala 15.000 milions d’euros del nostre treball a bancs i caixes en comptes de tornar-los a la població quan més els necessita.

La Unió Europea diu a l’Estat Espanyol el què ha de fer: que els embolcalls polítics, guardians del capitalisme, redueixin la despesa pública. Mantenir el sistema econòmic actual (garantir els privilegis d’uns pocs) exigeix robar-nos la sanitat, l’ensenyament, la feina,… als qui precisament amb el nostre treball hem creat tota la riquesa.

L’Esperit Sant no farà res per nosaltres. Cal organitzar-nos: fes-ho a la teva feina (lluny de les urpes de CCOO i UGT), al teu barri, fes-ho en assemblees de joves, fes-ho en assemblees feministes, en organitzacions revolucionàries, en organitzacions comunistes i independentistes. Si volem fer front a les retallades, l’única solució és combatre el sistema capitalista. Sortim al carrer a plantar cara!

DISSABTE 15-OCTUBRE. 18:00. PLAÇA IMPERIAL TARRACO. TARRAGONA

PARTICIPA, ORGANITZA’T I LLUITA!
PAÏSOS CATALANS, INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s