15OCT: Gran Manifestació Mundial

El proper dissabte 15 d’octubre, a les 18:00 hores, tens una cita ineludible amb els teus drets. Amb els drets de tothom i de tot arreu. El Moviment 15M de Tarragona i la Plataforma per la Defensa dels Drets Públics, et convoquen a una Gran Manifestació Ciutadana.

És una manifestació unitària i de convocatòria mundial. En aquests moments està sent treballada, arreu del planeta, a través de multitud de xarxes ciutadanes, entitats i organitzacions populars compromeses amb la lluita per la Democràcia i pels nostres drets (al treball, a la salut, a l’educació, a l’habitatge…)

Perquè totes i tots sabem:

• Que les nostres necessitats són els nostres drets i, malgrat això, cada dia que passa ens volen imposar una nova retallada.
• Que ens fan viure en un planeta malalt, dins d’un sistema depredador que trenca amb l’equilibri ecològic, atempta contra la vida i ens obliga a consumir per sobre de la capacitat de regeneració dels recursos.
• Que vivim una democràcia segrestada pel poder de les grans finances i, malgrat això, vols lluitar amb nosaltres per retornar el poder a les majories.

Volem un crit ben fort i clar. Per dir prou. Per dir que volem una societat de persones lliures, decidint solidàriament sobre els assumptes que ens afecten i en equilibri ecològic amb un planeta que és casa nostra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s