Crònica breu de Barraques Tarragona 2011

Centenars de persones van transitar durant les tres tardes i nits de Barraques al passeig de les Palmeres en motiu dels actes que organitza per sisè any consecutiu la Coordinadora de Barraques de Tarragona integrada per Endavant (OSAN), AJ La Guspira, Casal Popular Sageta de Foc, SEPC, Cau de Llunes-AFRT, AEiG Fent Camí, CUP i l’Espina. A més Kal Pobre s’estrenava amb el seu primer any amb barraca acompanyant així els també nouvinguts artesans que durant el dia ofereixen la seva mostra a la part més propera a la Rambla Nova del passeig.

Un any més el projecte del conjunt de col·lectius socials i culturals es consolida a la ciutat. Es crea un espai obert i participatiu on donar a conèixer les dificultats que afecten als ciutadans diàriament, acompanyat d’un ambient lúdic, alegre i combatiu durant la celebració de les festes majors de Santa Tecla. Enguany, s’ha comptat amb més activitats i més actuacions musicals, unides totes sota el lema ” Quan retallen, et retallen”.

Eina feia el tret de sortida musical a unes Barraques cada any més actives i amb força èxit d’assistència, sobretot arran del concert de Brams a partir de mitjanit. Posteriorment, els Llunàtics del Priorat van mantenir eufòrics aquells qui aposten per un model d’oci participatiu, popular i alternatiu. Dissabte, la segona nit de Barraques, va seguir amb Roe green Txipiaité band, Xeic!, Extracto de Lúpulo, Game Over Selectors i, durant la tarda, la fira infantil. I diumenge, es va començar amb el blues de 2 Bales perdudes, el rock d’Ausentes, per passar a la rumbeta d’El son de la chama i com a punt i final de l’edició 2011, la soundsystem Ganjanight.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s