Nota de premsa: la CUP el 22 de maig

l Casal Popular Sageta de Foc de Tarragona volem comunicar el nostre ple suport a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) en les eleccions autonòmiques del pròxim diumenge 22 de maig.

El Casal comparteix el programa electoral de la CUP, ja que ens hi sentim representats completament. Cultura i llibertat, són les banderes principals del projecte del Casal, per tal de promoure activament una ciutadania crítica i alternativa, en contra del pensament únic actual. Precisament aquests temes són pal de paller del programa electoral de la CUP, elaborat durant els últims mesos de manera assembleària, participativa i oberta a tota la ciutat, tant a associacions com la nostra, com a ciutadans a títol individual.

La CUP dins d’un marc de referència independentista i d’esquerres, defensa una model de municipi i societat sostenibles i integradors. Aportant solucions reals davant els problemes actuals dels tarragonins: democràcia real, defensa dels drets laborals dels treballadors així com els serveis socials sense cap discriminació racista o xenòfoba, defensa del català i de l’ensenyament de qualitat,… etc. I que els partits tradicionals, la classe dirigent actual, no afronta o ho fa amb plantejaments obsolets.

Així doncs, la CUP es presenta com l’alternativa necessària a la nostra ciutat. Per això, animem a les nostres simpatitzants i la resta de tarragonines que el pròxim 22 de maig votin la CUP,

Cap a la democràcia real, i cap a uns Països Catalans lliures i socialistes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s